"Страх і відчай в очах": Горловчани говорять про занепадницькі настрої серед російських окупантів

Ситуація на Світлодарській дузі, а особливо останні події на її південно-західному крилі не додають оптимізму ні «туристам Путіна», ні, тим більше» їх місцевим прислужникам, котрим тікати нікуди.

Протягом останніх трьох років ЗСУ виробило ефективну стратегію в позиційних боях по всій лінії розмежування. Менш чисельні і гірше навчені та вмотивовані «гібриди» щоб втримати фронт постійно атакують дрібними силами. Однак зазнають все більших втрат і змушені відступати під тиском контратак українців, зазначають Патріоти України. Звідси все більші втрати і людських ресурсів і контрольованої території. Звідки ж тут настрій буде?

Бойовики "ДНР" нарешті усвідомили безвихідь ситуації і зрозуміли, що стали іграшками в "політичних іграх Путіна". Місцеві жителі тимчасово окупованого міста Горлівка повідомляють, що серед бойовиків "ДНР" і "понаехавших" стрімко ростуть занепадницькі настрої.

Більшість окупантів просто не бачить ніяких перспектив і нарешті усвідомлюють, що стали "жертвами політичних ігор". Як розповідають горлівчане, більшість з бойовиків перебувають у депресії.

Про що пишуть місцеві жителі в соцмережах: "Многие отмечают, что в глазах местных (да и понаехавших орков) страх и обреченность. Они не понимают, за что воюют, поскольку даже самое тупое ватное существо уже видит, что никаких перспектив у этих недореспублик нет, а рашка просто подбрасывает дров в огонь и не больше". "Ясен пень мечтают — раньше получали 15тыс.фублей, ходили героями и в ус не дули, а сейчас 200м стать — раз плюнуть, и это уже совсем другие расклады".

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...