"Судді, пам'ятайте, влада - не вічна!": Активісти "Національного корпусу" приїхали до голови Солом'янського суду (відео)

Людмилу Шереметьєву попросили прибути до суду на робоче місце, щоб розблокувати судове засідання щодо голови ДФС Насірова.

Активісти "Національного корпусу" приїхали додому до голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої та звернулись з закликом прибути на робоче місце для розблокування судового засідання щодо глави ДФС Романа Насірова. Про це "Національний корпус" повідомив на сторінці своєї групи у Facebook, інформують Патріоти України.

За словами активістів, з Людмилою Шереметьєвою вдалось поспілкувалися через закриті двері квартири. На пропозицію прибути до суду Шереметьєва не дала згоди, і зазначила, що викличе поліцію.

Частина представників Нацкорпусу залишається біля її будинку.

"Вона вдома. Ми переказали їй прохання прибути до суду. Готові забезпечити їй транспортування до суду," – повідомили активісти.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...