Світовий банк надасть допомогу Україні по удосконаленню системи е-декларування

Експерти Світового банку допоможуть НАЗК вдосконалити роботу Єдиного державного реєстру декларацій в частині верифікації отриманих декларацій та розробки методології аналізу ризиків.

Світовий банк допоможе НАЗК удосконалити систему е-декларування. Фото: Mobus.com.

Світовий банк допоможе Національному агентству з питань запобігання корупції удосконалити систему електронного декларування та надасть підтримку для побудови ефективної системи запобігання конфлікту інтересів і роботи з викривачами. Про це НАЗК домовилося з експертами Банку - керівником робочої групи Девідом Бернштейном та спеціалістом фінансового сектору Лорою Поп, які зараз перебувають з місією в Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу агенства.

Експерти Світового банку також провели оцінку технічного прогресу в інтеграції державних баз даних і електронної системи декларування майна для забезпечення автоматизованих перевірок.

Під час зустрічі йшла мова про усунення технічних проблем та вдосконалення роботи Єдиного державного реєстру декларацій в частині верифікації отриманих декларацій та розробки методології аналізу ризиків.

На думку Лори Поп, ці процеси мають відбуватися паралельно із запровадженням автоматизованої перевірки поданих е-декларацій.

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...