"Системна криза, із якою світ ще не стикався": Путін спробував налякати жахливим "прогнозом"

Представник країни, яка останнім часом порушила безліч договорів, закликав до "взаємної довіри".

Путін закликав до "взаємної довіри". Ілюстрація: соцмережі.

Президент Росії Володимир Путін передрік економічну кризу, "з якою світ ще не стикався". Таку заяву він зробив на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, передають Патріоти України із посиланням на РІА "Новости".

"Нехтування існуючими нормами і втрата взаємної довіри можуть наложиться на непередбачуваність, турбулентність колосальних змін. Такий збіг чинників може призвести до системної кризи, з якою світ ще не стикався", - сказав Путін.

На його думку, потрібно будувати економіку довіри, щоб цього не сталося. Крім того, загрозою він назвав нові форми протекціонізму. "Якщо раніше в ходу були класичні форми протекціонізму, що, звичайно, теж викликало жаль, але все-таки: такі, як додаткові імпортні мита, технічні вимоги або приховані субсидії, то сьогодні мова йде про нове видання протекціонізму - про використання очевидно надуманих приводів, про посилання нібито на інтереси національної безпеки. Для чого? Для придушення конкурентів або вимагання поступок", - резюмував він.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...