"Так тримати!": У Держдумі похвалили російських фанатів за бійку в Марселі

Депутат Держдуми: "Те, що трапилося в Марселі та інших містах Франції, - це не вина фанатів, а невміння поліції організувати проведення подібних заходів".

На Росії не бачили нічого страшного в масовій бійці, в якій постраждали більше 30 чоловік. Фото: euro2016.rsport.ru.

Віце-спікер Держдуми від ЛДПР і член виконкому Російського футбольного союзу (РФС) Ігор Лебедєв похвалив уболівальників збірної Росії за бійки з англійськими фанатами. Про це російський політик написав на своїй сторінці у соцмережі Твіттер, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Не бачу нічого страшного в бійці фанатів. Навпаки, молодці наші хлопці. Так тримати!"- заявив Лебедєв.

За його словами, те, що трапилося в Марселі та інших містах Франції, - це не вина фанатів, а невміння поліції організувати проведення подібних заходів.

Депутат також зазначив, що не розуміє політиків і чиновників, які таврують російських фанатів. На його думку, вболівальників потрібно захистити, а розгляд інцидентів починати після того, як вони повернуться на Росію.

Нагадаємо, збірна Росії зустрічалася з Англією (1: 1) 11 червня в Марселі. До і після гри відбувалися масові зіткнення фанатів. Після цього Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) завів дисциплінарну справу і пригрозив російській і англійській збірним виключенням з числа учасників Євро-2016.

Жодного зі 150 російських хуліганів, що брали участь у бійках, затримати і допитати не вдалося. За словами прокурора Марселя, вони виявилися "дуже тренованими" бійцями.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...