"Тітушки", що громили Майдан: Поліція затримала п'ять нападників на наметове містечко в Одесі

Встановлюються всі подробиці події.

На місці події. Фото: ЖЖ

Працівники поліції з'ясовують обставини побиття активістів на Думській площі в Одесі Про це повідомляє прес-служба Приморського відділу поліції Головного управління в Одеській області.

"Сьогодні о 3:40 до чергової частини Приморського відділу поліції в Одесі надійшло повідомлення, що до наметового містечка на Думській площі прибули невідомі особи в балаклавах та напали на активістів", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. У поліції зазначили, що на Думській площі, де проходить безстрокова акція за відставку мера міста Геннадія Труханова, приблизно 20 осіб в масках почали розбивати намети. В результаті сутички учасники конфлікту почали палити шини та обгородили вхід до мерії залізним парканом. Працівники поліції доставили до Приморського відділу поліції п’ять чоловіків, які скоїли напад на наметове містечко.

На місці події працівники "швидкої" надали медичну допомогу трьом постраждалим активістам, у яких діагностували черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої. Після надання потерпілим медичної допомоги вони від госпіталізації відмовилися.

Даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...