"Трамп знає, що росіяни - нехороші люди": Головний аналітик президента США після відставки розкрив деякі секрети

На думку колишнього стратега глави Білого дому, розслідування ФБР про зв'язки між штабом Трампа і Росією є "повним і абсолютним фарсом".

Стів Беннон. Фото:geopolitica.ru

Президент США Дональд Трамп знає, що "росіяни - нехороші люди", але вважає за краще витрачати гроші на вирішення проблем всередині країни замість того, щоб вплутуватися в конфлікти за кордоном. Про це заявив в телеінтерв'ю колишній головний стратег президента США Стів Беннон, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

"Він весь час критикує Росію. Він знає, що росіяни - погані люди", - сказав Беннон в інтерв'ю програмі "60 хвилин" на CBS News.

Однак, за словами Беннона, його "дивує" думка, що президент повинен критикувати Росію. "Який сенс вплутуватися в чергову бійку? - запитав він. - У нас вже досить проблем по всьому світу".

"Ми повинні зосередитися на тому, як покласти край холодній війні, - продовжив Беннон. - Наскільки пам'ятаю, це було програмою президента Барака Обами - витратити один трильйон доларів на оновлення ядерного арсеналу. Ви хочете, щоб ми йшли цим шляхом? Ви хочете витрачати гроші на це? Чи ви віддаєте перевагу витратити трильйон доларів в Клівленді, в Балтіморі, в бідних районах, де потрібні ці гроші, в серці нашої країни? На мій погляд, він (Трамп) намагається запитати, чи потрібен нам черговий ворог в світі де панує хаос?"

Під час передвиборної кампанії Трамп шокував зовнішньополітичний істеблішмент заявами, що він хоче зблизитися з Росією. Дві попередні адміністрації намагалися налагодити російсько-американські відносини, але не досягли успіху в цьому.

Критики звинувачують Трампа і його передвиборний штаб в змові з Москвою під час виборів. ФБР зараз проводить розслідування у справі про російське втручання у вибори і можливу змову між Москвою і наближеними Трампа.

Беннон назвав розслідування ФБР про зв'язки між штабом Трампа і Росією "повним і абсолютним фарсом".

Відповідаючи на питання про те, чи свідчать побачені ним звіти розвідки про спроби Росії "вплинути" на результат виборів, Беннон відмовився обговорювати секретну інформацію, але відзначив: "Я думаю, це далеко не однозначно, що Росія якимось чином впливала на ці вибори".

Коли Беннону було поставлено питання, чи намагалася Росія вплинути на вибори, він послався на поточне розслідування ФБР: "Доведеться дочекатися, поки буде завершено розслідування".

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...