"Це мій бойовий побратим": Дмитро Ярош вперше прокоментував стрілянину в Кам'янському

Нардеп підтвердив причетність свого охоронця до цієї справи і наголосив, що його бойовий товариш повинен понести покарання.

Дмитро Ярош. Фото: Сектор Правди.

Народний депутат Дмитро Ярош вперше прокоментував інцидент зі своїм охоронцем Михайлом Навроцьким, який прострілив обидві ноги водієві таксі в місті Кам'янське Дніпропетровської області. Свою заяву він опублікував на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, Ярош підтвердив причетність свого охоронця до цієї справи і наголосив, що його бойовий товариш повинен понести покарання.

"Михайло - не просто мій охоронець, а бойовий побратим, який пройшов Майдан і по сьогоднішній день бере активну участь у боях російсько-української війни. Під час бойових зіткнень поводився героїчно і був прикладом для друзів", - сказав він.

Але тут же додав: "Участь у війні - не індульгенція, яка звільняє від усіх гріхів. Конкретні інструкції, як себе вести, відзначаючи свій день народження він мав, і він їх порушив. За що буде нести заслужене покарання".

Як повідомляли Патріоти України, інцидент стався 14 травня у Кам'янському. Два пасажири завдали удару водієві ззаду, коли той відвернувся за грошима, щоб відрахувати здачу. Їм на підмогу прийшов ще один учасник конфлікту. Уже в розпалі сварки розсерджені пасажири почали бити машину.

У ГО "ДІЯ" заявили, що охоронець Яроша не стріляв у таксиста.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...