"Це не сепаратизм, а крик відчаю": Геннадій Москаль по-своєму розтлумачив слова колеги

Голова Закарпатської ОДА вважає, що скандальна заява голови обласної ради Михайла Рівіса стосується більше економічної ситуації регіону, ніж політичної.

Михайло Рівіс та Геннадій Москаль. Фото: Zaholovok.com.ua.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль запевнив, сепаратистських та антиукраїнських настроїв на Закарпатті немає. Про це він розповів коментуючи слова голови Закарпатської облради Михайла Рівіса, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Геннадія Москаля.

Він запевнив, що область була, є і буде складовою частиною України. Проте він відзначив скрутну фінансову ситуацію на Закарпатті.

- Зараз область перебуває в дуже скрутному фінансовому становищі, через перекоси з дотаціями та субвенціями виникла заборгованість у медичній, освітній та інших галузях, – розповів Москаль.

Голова ОДА зазначив, що слова Рівіса мали саме економічне, а не політичне підґрунття.

- Тому слова голови облради мають не політичне, а економічне підґрунтя. Це спроба звернути увагу на реальний фінансовий стан області, який дійсно бажає бути набагато кращим, – сказав Москаль.

Нагадаємо, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс заявив, що владі у Києві потрібно більше уваги звертати на проблеми Закарпаття, щоб область і далі залишалась у складі країни.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...