"Це вже зовсім не фанати Х...йла": Пономарьов розкрив плани Путіна по Донбасу

Президенту РФ вигідно, щоб "гібриди", мертві чи живі, залишилися в Сирії.

Ілля Пономарьов. Фото: Апостроф.

Російський опозиційний політик і екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що значну частину вирощених на Донбасі "головорізів" Росія відправила до Сирії в складі приватних військових структур. Як заявив він в інтерв'ю "Сегодня", втручання Росії в конфлікт в Сирії є суто тактичним ходом, передають Патріоти України.

"Мені здається, це (участь в конфлікті в Сирії. - Ред.) триває ще й для вирішення важливої проблеми - куди дівати головорізів, які вирощені на Донбасі. Ці люди зовсім не фанати Путіна, велика частина їх вважає російського президента зрадником, тому що Росія кинула ідею "Новоросії" та так і не анексувала Донбас. Зараз вже всі розуміють, що і не збирається. Таким чином, вони відчувають себе зрадженими. Значну частину цих людей змогли об'єднати в приватні військові структури і відправити воювати в Сирії", - висловив думку екс-депутат.

За його словами, президенту РФ Володимиру Путіну вигідно, щоб вони там і залишилися. "Я сильно підозрюю, коли американці розстріляли понад 200 росіян в Сирії, що саме наші військові тих і навели, щоб всю цю "дику дивізію" з колишніх нацболів і реконструкторів залишити в тамтешній пилюці. Дай Бог, щоб це було не так, але чим далі, тим більше ознак того, що саме таким чином йдуть справи. У будь-якому випадку, в Сирії Путін буде сидіти, поки не зможе це на щось поміняти", - резюмував опозиційний політик.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...