Цей день настав: Порошенко розповів про перші запуски ракетних комплексів Jаvelin в Україні (відео)

Президент наголосив, що завдяки цьому бойові можливості ЗСУ значно зросли.

Уражена ціль. Фото: скрін відео

Президент України Петро Порошенко повідомив, що Україна вперше провела запуски ракетних комплексів "Джавелін", які нещодавно офіційному Києву надали США. Відповідний допис з'явився на сторінці глави держави у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вперше в Україні відбулися пуски ракетних комплексів "Джавелін". Завдяки їм бойові можливості ЗСУ значно зросли", – заявив президент.

За його словами, "це дуже ефективна оборонна зброя, яка застосовується в разі наступу РФ на позиції українських військ". Крім того, президент оприлюднив відео вищезазначених ракетних комплексів.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...