"Ти про мене подумав": Путін знову "спалився" на домаганнях до хлопчика (відео)

Підстаркуватий альфа-самець чомусь вирішив пококетувати з хлопчиком-винахідником.

Путін вчепився до дитини зі своєю паранойєю. Скріншот.

Президент Росії Володимир Путін відвідав промислову виставку Іннопром-2017 в Єкатеринбурзі, де у нього сталася кумедна розмова з хлопчиком-винахідником. Відео розмови виклав на своїй сторінці в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"В океані багато таємниць, але коли туди спускається людина, їй стає все небезпечніше. І я подумав - навіщо туди спускати людини, можна спустити туди робота!", - розповів хлопчик.

"А ти знаєш, що я теж спускався? Виходить, ти про мене теж подумав", - сказав Путін.

У соцмережах з сарказмом прокоментували відео.

"Виходить, ти про мене теж подумав? Н - нарцисизм! Е - егоїзм!", "Е **** тий на всю голову", пишуть користувачі.

Нагадаємо, розмови Путіна з дітьми часто стають приводом для обговорень і іронічних коментарів. Одна з причин - звинувачення Путіна в педофілії , які висував співробітник ФСБ Олександр Литвиненко, який втік до Великобританії і помер від отруєння полонієм.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...