У США розповіли, як поставиться Хілларі Клінтон до розриву дипвідносин України з РФ

Позиція Клінтон, як і теперішньої адміністрації Барака Обами, незмінна - критика дій Росії.

Хілларі Клінтон. Фото: ВВС.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії США Хілларі Клінтон у разі розриву Києвом дипвідносин з РФ буде все одно критикувати РФ. Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив екс-посол США в Росії Майкл Макфол, передають Патріоти України.

На думку дипломата, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп сприйняв би розрив дипломатичних відносин між Україною і РФ нейтрально. Можливо, він виступив би з критикою на адресу України. Якщо ж говорити про потенційну реакцію Хілларі Клінтон, то вона, на думку Макфола, не стала б засуджувати Київ за такий крок, а продовжувала б критикувати Росію. Того самого, каже екс-посол, варто очікувати і від нинішньої президентської адміністрації.

Макфол також додав, що в США всі розуміють, що агресором і винуватцем кризи є Росія, а не Україна чи Вашингтон.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон заявила про загрозу втручання Росії в президентську гонку.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...