"У такій ситуації подібні речі вирішує Медведчук" - Віра Савченко розповіла, хто посприяв її звільненню з РФ (відео)

"Прямого номера у мене не було, я дуже вдячна Ірині Геращенко, яка видзвонила Віктора Володимировича", - повідомила сестра української льотчиці.

Віра Савченко. Фото: скрін відео

Ключову роль у визволенні Віри Савченко від можливого ув'язнення на території РФ зіграв Віктор Медведчук. Про це в прямому ефірі Шустер LIVE розповіла сама Віра, поділившись подробицями свого затримання в Росії, інформують Патріоти України.

"У такій ситуації подібні речі вирішує політик Віктор Медведчук. Прямого номера у мене не було, я дуже вдячна Ірині Геращенко, яка видзвонила Віктора Володимировича", - повідомила вона.

"У цій ситуації найбільше спрацював Медведчук, і до ранку, до десятої години, консул мене забрав. Ми втратили близько чотирьох годин", - додала Віра Савченко.

Нагадаємо, в середу, 27 квітня 2016 року, Віра Савченко довгий час перебувала на пункті пропуску Міллерово-Чертково, після чого, за даними МЗС, була затримана і перебувала в поліцейському відділку. Російські прикордонники мотивували свої дії тим, що Віра Савченко нібито перебуває у федеральному розшуку за образу чеченського судді у справі українців Карпюка і Кліха.

"Відчай державної машини й пропаганди": У МЗС України росіянам пояснили, у чому різниця між ордером на арешт Путіна і "розшуком" Зеленського

субота, 4 травень 2024, 19:43

Оголошення президента України Володимира Зеленського в розшук міністерством внутрішніх справ РФ є "нікчемним". Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України, яку 4 березня поширила пресслужба відомства, передають Патріоти України. "Росі...

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...