Учасники блокади торгівлі з "ЛДНР" назвали ім'я головного "кришувальника" "торгових зв'язків" з Донбасом

Торгівлю з непідконтрольними Україн ітериторіями "кришує" перший заступник глави СБУ Павло Демчина, який отримує "відкати" за кожну поставку з обох боків.

Павла Демчину називають "смотрящим" від І. Кононенка. Фото: Facenews.ua.

Перший заступник голови СБУ Павло Демчина курує рух товарів і відстежує фінансові розрахунки по всіх комерційних операціях з непідконтрольними територіями, тому блокада торгівлі України з ОРДЛО найбільше б'є по його комерційних інтересах. Про це заявили учасники блокади торгівлі з Донбасом Віктор Зайко і Сергій Теличенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Голос".

- Демчина "кришує" торгівлю з непідконтрольними територіями і отримує "відкати" за кожну поставку. При чому, як зі сторони ОРДЛО, так і зі сторони України, – запевнив Зайко.

Активісти зазначили, що СБУ постійно робить спроби залякати учасників блокади.

- За вказівкою Демчини, на наших хлопців виходять співробітники СБУ і залякують кримінальними справами та фізичною розправою. Це й зрозуміло. Кожен день блокади приносить Демчині та його поплічникам мільйонні збитки, – розповів Теличенко.

- Демчина виконує команди Кононенка. Це пояснює, чому влада і БПП так активно засуджують блокаду. Блокада не дає їм заробляти мільйони доларів, – додали активісти.

Раніше ЗМІ називали Павла Демчину довіреною особою Ігоря Кононенка.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...