Угода на 30 мільйонів: Закарпатських чиновників зловили на співпраці з агресором

На Закарпатті на тендері намагалися закупити санкційну спецтехніку та шкільні автобуси з РФ.

Шкільні автобуси російського виробництва. Фото: novynarnia.com.Правоохоронці попередили закупівлю через тендери на Закарпатті російської санкційної автотехніки на майже 30 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають Патріоти України.

СБУ встановила, що в регіоні оголошені тендери на придбання пожежного аеродромного автомобіля та 16 шкільних автобусів. Переможці цих конкурсів планували поставити техніку російських виробників, стосовно яких діють спеціальні економічні санкції, введені рішенням РНБО.

Спецслужба поінформувала тендерні комітети про виявлені порушення, після чого закупка російського спецтранспорту була скасована.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...