Фаріон брутально пройшлася по російськомовних українцях

Колишній народний депутат Ірина Фаріон назвала російськомовних громадян України розумово відсталими і запропонувала не давати їм освіти і роботи.

Ірина Фаріон

Про це Фаріон заявила в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE", оприлюдненому на YouTube-каналі проекту 27 квітня, передають Патріоти України.

"Чому вони живуть в Україні і говорять мовою окупанта? Вони садомазохісти? Їм подобається використовувати мову ворога? Путін (російський президент Володимир Путін - ред.) прийшов їх звільняти. Вони притягли сюди війну. Де у нас війна сьогодні? Там, де були російськомовні громадяни. Це Луганська, Донецька області і Крим. Третина нашого Донбасу окупована. Крим анексований повністю. Чому? Там була російська церква, російська культура і російська мова. Вони розумово відсталі, ці російськомовні", - заявила Фаріон.

На її думку, етнічні росіяни, які живуть на території України, - "діти колонізаторів". "Це окупанти на нашій з вами землі!" - переконана Фаріон.
Вона додала, що російськомовні українці, в свою чергу, паплюжать українську землю. "Російськомовні українці - найбільша проблема України. Це відступники, зрадники, ренегати. Хто вам сьогодні заважає вивчити українську мову? Ваша тупість? Ваш примітивізм? Ваш конформізм? Російськомовні українці - це не українці, вони гібриди. Нехай підійдуть до дзеркала і запитають себе, за що вони так паплюжать українську землю?" - зазначила екс-нардеп.
За її словами, вирішити цю проблему можна тільки не реагуючи на російську мову. "Допоможе соціальний ліфт. Не дати освіти і роботи! Защебечуть моментально. І не реагувати на російську мову. Вона повинна бути в Україні незрозумілою. Тоді заговорять", - підкреслила Фаріон.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...