В Білорусі вже чекають нациста Мільчакова і обіцяють "врахувати помилки України"

З'явилася інформація, що командир загону російських нацистів "Русич" Олексій Мільчаков переїхав до Білорусі, де збирається "тренувати" молодих білорусів.

Олексій Мільчаков. Фото: ex-Press.by.

У Білорусі будуть саботувати діяльність воїна конфлікту на Донбасі проти України - командира загону російських нацистів "Русич" Олексія Мільчакова, який переїхав у країну для проведення "військово-патріотичних" тренувань із молодими білорусами. Про це в коментарі "Обозревателю" сказав білоруський політик, прем'єр-міністр опозиційного об'єднання "Молодий фронт" Дмитро Дашкевич, передають Патріоти України.

"Тим паче, якщо він перетікає у фазу конкретної військової підготовки. Ми бачимо приклад України, яка довгий час закривала очі на всі ці міфічні створення терористичних "ДНР", які існували ще до кримських подій. А пізніше втілилися в такі криваві форми. Щоб до такого не доводити, то, звичайно, потрібно реагувати, наскільки дозволяють наші сили", - сказав Дашкевич.

За словами білоруського опозиціонера, якщо інформація про приїзд Мільчакова остаточно підтвердиться, то його об'єднання збирається саботувати діяльність російського терориста.

Зазначимо, що Мільчаков став відомий на всю Росію після того, як у 2012 році виклав в інтернет фото, де відрізає голову цуценяті та робить з нього шашлик, а також позує з прапором нацистської Німеччини.

Під час війни на Донбасі він відрізав вуха у вбитих українських солдатів, а також робив селфі на тлі згорілих трупів. Фото своїх "подвигів" Мільчаков викладав у соціальні мережі.

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...