У гостях у Оксани Сироїд: Віце-спікер привідкрила завісу свого життя (відео)

Віце-спікер показала журналістам свою квартиру.

Оксана Сироїд. Фото: YouTube.

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд показала журналістам свою квартиру, а також розповіла, як потрапила на на служінні в нетрадиційну церкву "Відродження", засновану скандальним пастором Володимиром Мунтяном. В гості до політика сходили журналісти ТСН, передають Патріоти України.

Відзначається, що Сироїд як віце-спікер має право користуватися двома службовими авто, без обмежень 24 години на добу і має двох водіїв, які отримують зарплату в 3 тисячі гривень. При цьому, за її словами, сама підвищити зарплату не має права.

"У мене немає повноважень. Все залежить від того, хороший віце-спікер має повноваження, а не дуже - не має. Автопарк це закрита структура", - заявила нардеп.

Сироїд проживає в трикімнатній квартирі площею 76 квадратних метрів, яку придбала 13 років тому за 60 тисяч доларів. Живе на 17 поверсі, з вікон якого видно Святошинський лісопарк.

Про особисте життя політик говорить дуже неохоче, але заявляє, що знаходиться в пошуку другої половинки.

Після запитання про виступ на сцені разом зі скандальним пастором церкви "Відродження" Володимиром Мунтяном, розмова з журналістами пішла важко. Сироїд пояснила, що на скандальне служіння її запросили лідери протестантських церков, і вона не знала про сумнівне минуле Мунтяна.

На питання, чи запрошував її він виступити ще раз, віце-спікер відповіла, що ні.

Нагадаємо, Оксана Сироїд задекларувала будинок і 6 земельних ділянок.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...