У ГПУ сподіваються, що газета "Вести" припинить вихід вже сьогодні

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що обшуки проходять в редакції видання, але підкреслив, що самі журналісти холдингу не обшукуються і не є фігурантами кримінального провадження..

ГПУ очікує припинення виходу газети "Вести" уже сьогодні. Фото: InfoResist.Генеральна прокуратура очікує припинення виходу щоденної газети "Вести" з п'ятниці, 14 липня. Про це на брифінгу сказав заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

За його словами, фінансування медіа-холдингу "Вести" здійснюється з коштів, отриманих за надання в користування 1 тис. залізничних вагонів.

"Сподіваюся, що з сьогоднішнього дня 1 тис. вагонів, вартість яких становить близько 40 млн доларів, вже не будуть приносити дохід для безкоштовного розповсюдження такої красивої газети, як "Вести", та інших фейкових сайтів", - заявив Матіос.

Він підтвердив, що обшуки проходять в редакції видання, але підкреслив, що самі журналісти холдингу не обшукуються і не є фігурантами кримінального провадження.

Матіос і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков стверджує, що можливе припинення діяльності медіа-холдингу "Вести" не пов'язане з якимось журналістськими матеріалами, а виключно з непрозорою процедурою його фінансування.

Нагадаємо, раніше поліція бронетехнікою заблокувала ТРЦ "Гулівер".

Правоохоронці проводять 183 обшуку по справі проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка в п'ятницю.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...