В кращих традиціях совка: Жителів окупованого Донбасу зганяють на похорон "Гіві"

Окупаційна влада Донбасу забезпечує масовку - дивитись "оперу і балет" звезуть бюджетників і студентів.

Терориста "Гіві" відправили в пекло 8 лютого. Фото: Styler.

Жителі Донецька та Макіївки повідомляють про те, що в навчальні заклади окупованих міст надійшло розпорядження виділити людей для поїздки на похорон ватажка бойовиків "Гіві", який відбудеться сьогодні, 10 лютого, в окупованому Донецьку. Нібито прийшла рознарядка – виділити по сім осіб від школи, повідомила мешканка Донецька Євгена, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Нас завтра за наказом звільняють з пар. Відправляють на похорон "Гіві" в Донецьк. Обов'язково тепло одягаємося" – інформує однокурсниць староста групи донецького вишу Анастасія.

"З Горлівки завтра в примусовому порядку везуть бюджетників на оперу і балет", — пише місцевий житель. "Завтра в обов'язковому порядку з Єнакієвого у Донецьк приїдуть 350 бюджетників на похорон "Гіві". Перевізники паливо оплачують за свій рахунок", — додав житель Єнакієвого.

Церемонію прощання з тілом бойовика традиційно влаштовують в театрі опери і балету в Донецьку з 10 до 12 годин дня. Після цього труну доставлять на цвинтарі біля Донецького моря, де похований інший ліквідований бойовик "Моторола".

Нагадаємо, 8 лютого бойовики "ДНР" повідомили про знищення ватажка "батальйону "Сомалі" "Гіві". За попередніми даними, був використаний реактивний піхотний вогнемет "Шмель", який перебуває на озброєнні в Росії.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...