В "ЛНР" масово змушують людей переходити на невизнані посвідки особи, що іменують "паспортом"

За два роки в незаконних "ЛНР" та "ДНР" не спостерігалося ажіотажу за отриманням "паспортів" навіть від тих осіб, хто яро підтримував сепаратистів.

Паспорт "громадянина ЛНР". Фото: Луганск онлайн.

Ватажки самопроголошеної "ЛНР" вирішили, що жителям окупованих територій не потрібні українські документи. Жителі "молодої республіки" міняють паспорта України на посвідчення особи "ЛНР" не дуже охоче, тому їх змушують це робити в разі потреби, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Четвертая власть.

"Начальник" Алчевського МВВС МВС" Олександр Соцький, як стверджують видання сепаратистів, заявив про те, що українські печатки не визнані в "ЛНР". При вклеюванні додаткового фото в український паспорт влада республіки категорично відмовляється ставити в колишні документи печатки "ЛНР". Тому у людей не залишається іншого вибору, як при досягненні 25-ти і 45-річного віку змінювати паспорт на невизнаний ніким "еленерівський".

"Якщо житель ЛНР пред'явить український паспорт з печаткою, проставленою сьогоднішнім числом, в будь-якому закладі на території України, такий документ можуть просто вилучити і знищити як недійсний, - заявив Соцький".

Паспорти в "ЛНР" і "ДНР" видають з весни 2015 року. Однак дуже незначний відсоток населення отримав дані документи, оскільки вони ніде не визнані і, по факту, в них немає необхідності. Показовим є те, що отримувати масово паспорта в невизнаних республіках не кинулися навіть ті громадяни, хто активно підтримував сепаратистів.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...