В НАЗК розпочали перевірку чиновників, що вчасно не подали е-декларації (відео)

НАЗК має перевірити всі електронні декларації - процедура передбачає кілька видів контролю: своєчасність, правильність, повнота заповнення і логічно-арифметичний контроль.

НАЗК розпочало тотальну перевірку забудькуватих чиновників. Фото: DT.ua.

Інфомацію про свої статки у визначені терміни не надали близько 100 чиновників. Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку щодо сотні чиновників, котрі своєчасно не подали електронні звіти про власні статки. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок, передають Патріоти України.

Загалом перевірити треба всі електронні декларації. Повністю процедура передбачає кілька видів контролю: своєчасність, правильність, повнота заповнення і логічно-арифметичний контроль. Дату закінчення перевірки за вже відкритими за несвоєчасність провадженнями у НАЗК не назвали.

"Я розписав ще пачку повідомлень про те, що ті чи інші суб'єкти несвоєчасно подали декларації. Ми запрошуємо суб'єкта декларування для надання пояснень та надання електронної декларації. Усе залежить від того, як суб'єкт декларування виконуватиме вимоги законодавства", - зазначив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...