В обмін на...? Росія надала Білорусі кредит на сотні мільйонів доларів

Кредитні кошти вже в повному обсязі зараховані на рахунки міністерства фінансів Білорусі.

Путін і Лукашенко домовилися про виділення кредиту ще у квітні. Ілюстрація:businessinsiderРосія надала Білорусі кредит на суму 700 мільйонів доларів терміном на 10 років, відповідно до угоди від 30 серпня 2017 року. Кредит буде погашатися двома щорічними траншами. Про це повідомляє міністерство фінансів Білорусі, передають Патріоти України з посиланням на сайт 24.

У відомстві нагадали, що про кредит ще в квітні домовилися Президент Росії Володимир Путін і президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Таким чином, в п'ятницю, 15 вересня, кредитні кошти в повному обсязі були зараховані на рахунок міністерства фінансів Білорусі.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...