У Парижі підпалили штаб-квартиру Марін Ле Пен, - ЗМІ

Група "Боротьба із ксенофобією" заявила про відповідальність за підпал, а також повідомила про намір вчинювати підпали і надалі аж до дня виборів.

У Парижі горіла штаб-квартира Ле Пен. Фото: ВВС.

У Парижі в будівлі, де знаходиться штаб-квартири кандидата в президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен вночі сталася пожежа, невідомі заявляють про продовження таких підпалів до виборів. Про це повідомляє AFP, передають Патріоти України.

Пожежа спалахнула на першому поверсі будівлі, у якій розміщується штаб-квартира Ле Пен в Парижі. Повідомляється, що на першому поверсі знаходиться агентство по страхуванню.

Пожежники прибули о 2:40 ранку та швидко запобігли розповсюдженню вогню на інші поверхи.

За даними джерел серед поліції, можливою причиною пожежі є навмисний підпал.

Повідомляється, що група "Боротьба із ксенофобією" вийшла на контакт з агентством AFP та заявила про відповідальність за підпал.

За словами учасників групи, вони використали для підпалу "коктейлі Молотова" і все це здійснено в пам'ять про людину на ім'я Лоїк, яку "побили активісти Національного Фронту десять років тому".

"Це буде продовжуватися кожен день до виборів", - додав співрозмовник AFP.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...