У Південній Кореї назвали організаторів вбивства брата Кім Чен Ина

У вбивстві Кім Чен Нема підозрюються чиновники міністерства безпеки і МЗС КНДР.

Кім Чен Нем. Фото: Твіттер.

У Південній Кореї заявили, що вбивство брата лідера КНДР Кім Чен Ина Кім Чен Нема організували співробітники міністерства безпеки і міністерства закордонних справ Північної Кореї. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на поінформованих спецслужбами депутатів Південної Кореї, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що всього спецслужби підозрюють в організації вбивства вісім громадян Північної Кореї. З них чотири чиновники працюють в міністерстві безпеки, а ще двоє - в міністерстві закордонних справ.

4 лютого південнокорейське агентство Yonhap повідомило, що в Малайзії убитий єдинокровний брат лідера КНДР Кім Чен Ина. Його нібито атакували дві жінки з отруєними голками. Підозрювані втекли з місця злочину.

Поліція Малайзії передала слова очевидців, які бачили, як якасьжінка покрила голову Кім Чен Нема тканиною, просоченою непізнаною рідиною. Жертва звернулася до медиків, але врятувати її не вдалося.

Одна із затриманих, індонезійка Сіті Айши, заявила, що їй заплатили за те, щоб вона "розіграла кількох чоловіків".

Відомо, що в Малайзії Кім Чен Нем перебував з документами на ім'я Кім Чхоль. Поліція Макао (Китай) взяла під охорону сім'ю вбитого.

Кім Чен Нем був старшим сином покійного лідера Північної Кореї Кім Чен Іра і жив за кордоном, не займаючи жодної державної посади. Він був народжений в результаті позашлюбного зв'язку Кім Чен Іра з актрисою південнокорейського походження.

Індонезійка Сіті Айши, заарештована за підозрою у вбивстві брата лідера Північної Кореї Кім Чен Ина Кім Чен Нема, розповіла, що отримала 400 малайзійських рінггітів (90 доларів) за нанесення на обличчя Кім Чен Нема небезпечного газу нервово-паралітичної дії.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...