У Росії горить склад з боєприпасами (відео)

Серед основних причин пожежі розглядається версія необережного зберігання авіаційно-ракетного озброєння.

У Росії загорівся склад із боєприпасами. Фото: РИА Новости.

На території військової частини в Комсомольському районі Хабаровського краю (РФ) загорівся склад з боєприпасами. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на джерело в силових структурах регіону, передають Патріоти України.

Через 20 хвилин після пожежі почали вибухати боєприпаси. Повідомляється, що горить склад з авіаційно-ракетним озброєнням в населеному пункті Галічний. Також співрозмовник агенства розповів, що до гасіння пожежі планується залучити авіацію.

Джерело в наглядових службах Далекосхідного федерального округу розповіло "Інтерфаксу", що серед основних причин пожежі розглядається версія необережного зберігання боєприпасів, а також природні фактори, проте пріоритетною є перша версія, оскільки денна температура повітря в Хабаровському краї не перевищує 27 градусів.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...