В російських двигунах до ракет "Протон" знову виявили брак

Майже всі двигуни другої і третьої сходинок виявилися бракованими.

У Росії виявили понад 70 бракованих двигунів для ракети "Протон". Фото: korrespondent.net.

Ракетні двигуни РД-0210/0211 і РД-0213/0214, які були зроблені "Воронезьким механічним заводом" для установки на російські ракетоносії "Протон-М", будуть зібрані заново. Про це заявив гендиректор НВО "Енергомаш" Ігор Арбузов, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новини.

За словами Арбузова, йдеться про 71 двигун, що являє собою майже весь доробок по другій і третій сходинках.

"В даний час підписано графік проведення робіт, значна їх частина буде проведена в 2017 році, але ми розуміємо, що якась частина неминуче перейде на 2018 рік", - сказав він.

Перші поставки відремонтованих двигунів очікуються в травні.

Раніше ракетні двигуни даних марок були відкликані, оскільки при пайці компонентів агрегатів використовувався припой, що не відповідав технічної документації.

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...