"Важлива роль судів, щоб кожен негідник опинився за ґратами": Гройсман про затримання екс-керівників Міндоходів і зборів

Прем'єр наголосив, що вся країна знає про так звані "податкові ями", через які виводилися мільярди, а країна знищувалася зсередини.

Володимир Гройсман. Фото:http://voladm.gov.ua/

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував інформацію про затримання колишніх керівників Міністерства доходів і зборів в регіонах. Про це він сказав під час засідання уряду, яке транслював телеканал 112 Україна, передають Патріоти України.

"Я думаю, що вся країна знає про те, що такі "податкові ями", майданчики працювали і через них виводилися мільярди, як ми бачимо, вже десятки мільярдів гривень, і країна просто знищувалася зсередини. Зараз дуже важлива роль судової гілки влади щодо тих рішень, які дозволять ефективно завершити розслідування, щоб кожен негідник опинився за ґратами", - сказав прем'єр.

Як повідомлялося раніше, силовики проводять обшуки в 15 обласних управліннях колишнього Міндоходів, вже затримано 23 особи. Про це на брифінгу заявили глава МВС Арсен Аваков і військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Як розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос, на даний момент проводяться 454 обшуки, з яких 220 квартир, що належать фігурантам, 54 будинки, 36 гаражів, 21 об'єкт нерухомості, 85 автомобілів, юридичні особи і підприємства у вигляді елеваторів, заводів, фабрик.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...