Вечеря у колі рідних: Петра Порошенка з родиною "застукали" у київському ресторані (фотофакти)

У ресторані підтвердили, що у них вечеряв президент, але пригадати точну дату його візиту не змогли.

Петро Порошенко з сім'єю. Фото:Styler RBC

Президент Петро Порошенко вечеряв з родиною у київському ресторані Manu. Про це повідомив і вирішив зробити з цього "надзвичайну подію" політичний аналітик Ярослав Макітра в Facebook, передають Патріоти України.

"Вечеряємо з друзями і тут такі несподівані гості по сусідству. Петро Порошенко з родиною. Можливо, і не зовсім коректно, але таки зробив фото. Місце все-таки публічне: київський ресторан "Manu"", - написав він.

На фото Макітри видно президента у компанії дружини, двох дочок і сина. У ресторані підтвердили, що у них вечеряв президент, але пригадати точну дату його візиту не змогли.

"Так, було. Дійсно був у нас пан президент", - сказала офіціант Ірина, яка підняла слухавку. На прохання уточнити, коли саме вечеряв у них президент, вона відповіла: "Недавно, скажемо так. Більше сказати не можу".

Востаннє Порошенко з'являвся на людях або в ефірі телебачення 28 липня. З того часу президент присутній в інфопросторі лише за допомогою постів cоцмережах і повідомлень на сайті Адміністрації президента.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...