"Відчайдушно сміливі героїчні скрепи": Російські дипломати у Лондоні злякалися пластикових кінцівок

Росіяни заявили, що британські активісти створили "небезпечну ситуацію" у їхній будівлі та поскаржились також на численні телефонні дзвінки від невідомих.

Біля посольства РФ у Лондоні. Фото: соцмережі.

Посольство Росії направило ноту в МЗС Великої Британії після лондонської демонстрації. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу посольства.

Російські дипломати направили ноту в МЗС Великої Британії, налякані сьогоднішньою акцією. "Вхід до Консульського відділу був завалений частинами від манекенів, а "протестувальники" прикували себе до входу до дипустанови. В результаті відвідувачі Посольства і співробітники дипмісії були позбавлені можливості доступу до будівлі. Була створена реальна загроза безпеці дипмісії на території Великобританії", - говориться у повідомленні.

Також в російському посольстві заявили, що одночасно були блоковані телефонні лінії зарубіжних установ - посольство було атаковано валом "порожніх" телефонних дзвінків. Нагадаємо, що сьогодні в Лондоні російське посольство закидали шматками манекенів – пластиковими кінцівками.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...