Відставка Яценюка: У "Самопомочі" розповіли про претендентів на крісло прем'єра

Пост повинна обійняти людина з моральними якостями і професіонал, вважають у фракції "Самопомочі".

Відставка Яценюка може відбутися вже зовсім скоро. Ілюстрація:nk.org.uaПартія "Самопоміч" розглядає кілька кандидатур на посаду прем'єр-міністра України. Про це Обозревателю розповів народний депутат від "Самопомочі" Руслан Сидорович, передають Патріоти України.

"Поки я не можу назвати їх імена. Але сподіваюся, що скоро коаліція збереться і обговорить це питання. У будь-якому випадку рішення про нового прем'єра не повинно бути політичним. Пост повинна обійняти людина з моральними якостями і професіонал", - зазначив Сидорович.

За його словами, відставка чинного прем'єра Арсенія Яценюка може статися зовсім скоро.

"Думаю, що до 16 лютого цілком реально зібрати 150 підписів депутатів за реєстрацію постанови про недовіру Кабміну. 226 голосів теж знайти можливо", - упевнений Сидорович.

Окупанти обстріляли авто поліцейських під час евакуації людей із Вовчанська (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 21:15

Окупанти обстріляли автомобіль поліцейських, які приїхали евакуювати цивільне населення з Вовчанська. Про це повідомляє начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, передають Патріоти України. За словами правоохоронця, у м...

Генералу Драпатому на Харківщину перекинули необхідні сили - Зеленський

понеділок, 13 травень 2024, 20:52

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що на Харківський напрямок, де триває атака російських окупантів, перекинули додаткові сили, передають Патріоти України. «Харківщина — тривають наші контрударні дії, напрямок посилено, зокрема Вовчанськ...