Військового прокурора сил АТО підозрюють у незаконному отриманні коштів

У мережі з'явився повний текст підозри прокурору АТО Костянтину Кулику.

Фото: www.ukrinform.ua

Військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика підозрюють у незаконному отриманні коштів і передачі їх іншій особі, передають Патріоти України з посиланням на УП.

У тексті повідомленян про підозру зазначено, що Кулик вчинив протиправне діяння, передбачене ч.2 статті 368-2 Кримінального кодексу, тобто набуття особою у власність активів у значному розмірі, законність набуття яких не підтверджено доказами. Також Кулика підозрюють у передачі ним незаконно набутих активів іншій особі.

Повідомляється, що у період з 2011 року по 14 квітня 2015 року при спільному сукупному доході з цивільною дружиною в розмірі 1 018 803,33 грн, Кулик набув у спільну сумісну власність активів на суму 1 966 565,75 грн.

Фото: http://www.pravda.com.ua/

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...