Віктор Медведчук пропонує "перехідний уряд" на Донбасі, а бойовиків вислати до Москви

Кум президента Росії Путіна Віктор Медведчук продовжує підтримувати ідею федералізації України і пропонує "альтернативу" Мінським угодам.

В. Медведчук. Фото: 112.ua.

Про це він розповів в інтерв'ю найбільшому періодичному виданню Іспанії El Pais, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щодо "мінських угод", Медведчук вважає, що у разі, якщо їх не можна виконати, тоді варто знайти вирішення шляхом мирного співіснування і заснувати "перехідний уряд" у, за його словами, "самопроголошених адміністративних формуваннях", прийнятний для обох сторін, який і вестиме справи відбудови регіону і розвитку.

Щодо ватажків бойовиків, які не пристануть до духу замирення, Медведчук каже, що вони мусять залишити Україну і переїхати до Москви.

El Pais пише, що Медведчук підтримує ідею федерального устрою для України і партнерство з Росією, навіть за умов непопулярності цієї точки зору у світлі кровопролиття на сході та російської анексії Криму.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...