"Влада" нічого не бачить: В.о. командира українських "морських котиків" призначили сепаратиста Рудинського, - волонтер

"Того капітана, який в 2014 розповідав в Очакові офіцерам, що "це братовбивча війна, навіщо в ній брати участь, вбивати своїх братів, на ваших руках їх кров" і тому подібну ватяну єресь", - нагадує активіст.

Ілюстрація: ЖЖВиконуючим обов'язки командира 73-го морського центру спеціальних операцій ("морські котики"), призначили капітана 2-го рангу Віталія Рудинського, якого товариші по службі підозрюють у сепаратизмі, написав на своїй сторінці в Facebook глава однієї з атестаційних комісій з відбору кадрів в нову поліцію, активіст, один із організаторів волонтерської групи "Народний тил" Роман Синіцин, повідомляють Патріоти України.

"Того капітана, який в 2014 розповідав в Очакові офіцерам, що "це братовбивча війна, навіщо в ній брати участь, вбивати своїх братів, на ваших руках їх кров" і тому подібну ватяну єресь. Це можуть підтвердити бойові офіцери. Не один і не два. І не три. І навіть не десять", - написав він.

Синіцин підкреслив, що підозрюваного в сепаратизмі призначили командувати морським спецназом. "Людину, яка відповідала в частині за бойову підготовку, яка крім турнірів з футболу та шахів більше ні в чому не полягала", - заявив він.

Волонтер зазначив, що головнокомандувач ВМС України Сергій Гайдук використовує "обкатану схему", призначивши капітана виконуючим обов'язки, щоб потім зробити його командиром. "73-й центр - один з найбільш боєздатних підрозділів спецназу в цій війні. Операції під Слов'янськом, штурм Дзержинська, Дебальцеве, рідкодуб, Вуглегірська, Широкино", - додав він.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...