Влучили у вікно з третього разу: Кабінет судді у справі ГРУшників закидали "коктейлями Молотова" (фото)

У канцелярії суду заявили, що засідання Голосіївського суду в кримінальному провадженні щодо Александрова і Єрофєєва відбудеться, незважаючи на пожежу. Його початок заплановано на 9.30 8 квітня.

Кабінет судді у справі Грушники закидали "коктейлями Молотова". Фото: Facebook Ирина Ромалийская.

У Голосіївському районному суді Києва сталася пожежа в кабінеті судді Миколи Дідика, який займається справою російських ГРУшників, повідомила на своїй сторінці в Facebook журналіст Ірина Ромалійська. Як уточнив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, кабінет закидали "коктейлями Молотова", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"О 2:45 п'ять чоловік кидали у вікно судді "коктейлі Молотова". Влучили у вікно з третього разу", - сказав Матіос. Справою про підпал займається Голосіївське управління поліції.

Заступник керівника апарату суду Ігор Гончаров заявив, що в кабінеті Дідика не було документів у справі ГРУшників. "Вони зберігаються в канцелярії", - уточнив він. Постраждалих в результаті події немає.

"Видимих пошкоджень вхідних дверей кабінету - немає. Людина в цивільному одязі проганяє з коридору. Але представився лише разу з 10-го. Назвав себе начальником слідчого відділу Голосіївського управління поліції - Чепурний Володимир Вікторович", - повідомила журналістка Ірина Ромалійская з місця НП.

Подробиці події повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій. За даними рятувальників, повідомлення про пожежу надійшло в відомство в 2:51 8 квітня.

"Підрозділи ДСНС ліквідували пожежу в 3:23. На місці події працювала одна одиниця пожежно-рятувальної техніки та шість рятувальників. Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає. Причина пожежі встановлюється", - повідомили в ДСНС.

У канцелярії суду заявили, що засідання Голосіївського суду в кримінальному провадженні щодо Александрова і Єрофєєва відбудеться, незважаючи на пожежу. Його початок заплановано на 9.30 8 квітня.

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...