В.о. голови Харківської ОДА: Хто така Юлія Світлична

32-річна екс-заступниця Райніна має дві вищі освіти, живе на зарплату та володіє двома квартирами.

 Юлія Світлична. Фото: solydarnist.org.

Тимчасово виконуюча обов'язки голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична задекларувала 133,7 тисячі гривень доходів, отриманих у 2015 році. Про це йдеться в її декларації про доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік, передають Патріоти України з посиланням на "Українські новини".

Для довідки: Юлії Світличній - 32 року, закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі (міжнародна економіка, економіст-міжнародник) і Національну академію державного управління при Президенті України (державне управління, магістр державного управління).

У 2012 закінчила аспірантуру Національної академії державного управління при Президенті України за фахом "механізми державного управління".

Має звання кандидата наук державного управління.

Депутат Харківської обласної ради 7-го скликання, керівник фракції "БПП "Солідарність", голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва.

Трудову діяльність почала у 2005 році на посаді начальника відділу навчально-виробничого центру "Охорона праці".

Після роботи в 2006 заступником генерального директора ТОВ "Гама", перейшла на державну службу, де пройшла шлях від головного фахівця відділу інвестиційної політики головного управління економіки обладміністрації ( 2006-2007 роки) до першого заступника голови обласної державної адміністрації (25 квітня 2016 - 29 серпня 2016).

Світлична вказала, що вся задекларована сума складається з її зарплати, інших виплат та винагород, нарахованих відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору.

Згідно з документом, т.в.о. губернатора є власницею 2 квартир – 32,7 кв. м і 47,1 кв. м. Крім того, Світлична володіє автомобілем Peugeot 2008 2014 року випуску.

На її рахунках в банках та інших фінансових установах розміщено 22 780 гривень.

Як відомо, у понеділок президент Петро Порошенко оголосив про відставку Бориса Ложкіна з посади голови АП і призначення на його місце харківського губернатора Ігоря Райніна.

Після переходу Райніна в Адміністрацію президента керувати Харківською ОДА буде 32-річна заступник губернатора Юлія Світлична.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...