Все пропало: Адвокати Насірова влаштували істерику в суді

У судовому засіданні знову оголошено перерву.

Роман Насіров у суді. Фото:Styler

Захист Романа Насірова вимагає відвід судді. Про це адвокат відстороненого глави ДФС заявив у залі суду, де мають сьогодні, 5 березня обрати Насірову запобіжний захід, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Також адвокат заявив, що вважає суддю упередженим.

"Захист, з урахуванням того, як ви ведете процес зараз, по-перше, ви неналежним чином не реагуєте, що наш клієнт вимагає медичної допомоги, а прокурор вже привіз голову комісії. А чому ж не привели всю комісію?! Він вже сидить там чекає. Ну як вже мій колега зазначив, відбулися певні маніпуляції. З урахуванням того,що ви вже фактично відмовляєте захисту у рівності доступу до правосуддя, це наше право забезпечити свідків судового засідання. Ви нас зараз цього позбавляєте. У нас є обґрунтовані судження щодо вашої упередженості і ми заявляємо про відвід", – заявив захист.

Після цього, у судовому засіданні з обрання запобіжного заходу главі ДФС Роману Насірову було оголошено перерву.

Зазначимо, що раніше сторона захисту вимагала допиту всіх 9 членів лікарської комісії Інституту кардіології імені Стражеска, яка в суботу проводила обстеження Насірова. Однак сторона обвинувачення виступила проти, оскільки це затягує процес і вже було ухвалено рішення про допит в якості свідка голови цієї комісії, тому суддя відхилив клопотання захисту.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...