Все вирішиться до осені: Путін змирився з неминучістю обміну Савченко на ГРУшників - Піонтковський

У той же час політолог уточнив, що господар Кремля буде затягувати відповідний процес

Путін. Фото:www.segodnya.ua

Президент Росії Володимир Путін змирився з неминучістю обміну засудженої в країні української льотчиці і нардепа Надії Савченко на засуджених в Україні до тюремного ув'язнення військовослужбовців ГРУ Генштабу ЗС РФ. Про це російський політолог Андрій Піонтковський повідомив в коментарі виданню Гордон, передають Патріоти України.

У той же час він уточнив, що господар Кремля буде затягувати відповідний процес. "Йому на цих російських офіцерів (Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова - ред.) було на#рати, я вибачаюся", - зазначив політолог.

За його словами, президент "хотів Савченко поміняти на Бута і Ярошенка (Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, які відбувають покарання в США - ред.), але американці навіть розмовляти не стали".

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко заявив, що вони з главою Російської Федерації Володимиром Путіним під час телефонної розмови узгодили алгоритм звільнення Надії Савченко.

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...