Втратив посаду через..вуса: Стало відомо, чому Трамп не призначив держсекретарем "друга України"

За словами оточення Трампа, у мільярдера "дуже розвинений естетичний смак".

Джон Болтон. Фото:RickWells.US

Обраний президент США Дональд Трамп відмовився призначити на пост держсекретаря колишнього постпреда країни при ООН Джона Болтона через те, що той носить вуса. Про це повідомляють британські та американські ЗМІ з посиланням на джерела, близькі до мільярдера, зазначають Патріоти України за матеріалами Інтерфакс.

"Дональду б не сподобалися ці вуса. Я не можу уявити, що хтось, дійсно близький до Дональда, носить бороду, яка б йому подобалася", - заявив один зі співрозмовників журналістів, попросивши не розголошувати своє ім'я.

За словами оточення Трампа, у мільярдера "дуже розвинений естетичний смак".

"Ти можеш бути дуже кваліфікований для роботи, але якщо ти не виглядаєш відповідно, то нічого не вийде", - зазначило інше неназване джерело, знайоме з внутрішніми обговореннями перехідної команди нового глави США.

Представник Трампа Джейсон Міллер підтвердив важливість фактора зовнішнього вигляду при роботі з обраним президентом США.

"Зовнішній вигляд дуже важливий, тому що ти представляєш Америку не тільки на національному рівні, а й на міжнародному, в залежності від посади", - пояснив він.

У свою чергу президент медіа-групи Newsmax Кріс Рудді підкреслив, що Трампу подобаються люди, які дуже правильно себе подають, і на нього завжди справляє враження, коли у когось є досвід роботи на телебаченні.

"Тому що він вважає, що це дуже важлива умова для національних інтересів", - розповів він.

"Не забувайте, що він - хлопець з шоу-бізнесу. Він був на вершині шоу-бізнесу, і він думає про шоу-бізнес", - додав Рудді.

Глава Newsmax також зазначив, що зовні ця людина не обов'язково повинна бути як хтось, кого розмістили б на обкладинці GQ або Vanity Fair, а "мова йде більше про манеру поводитися і стиль".

При цьому ЗМІ наголошує, що вуса були важливою, але не єдиною причиною, по якій Трамп зупинив свій вибір не на Болтоні.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...