За крок до відставки: Хатія Деканоїдзе пішла у відпустку "за сімейними обставинами"

Зі слів заступника глави Нацполіції, відпустка Хатії Деканоїдзе пов'язана зі смертю батька її сина.

Хатія Деконоїдзе. Фото: CAP School.

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе пішла у відпустку за сімейними обставинами. Про це заявив заступник голови НПУ Костянтин Бушуєв, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"Щодо відставки голови Нацполіції, то ця інформація не відповідає дійсності. Вона сьогодні перебуває у відпустці через певні сімейні обставини, які виникли в її родині", - зазначив Бушуєв.

Він додав, що помер батько сина Деканоідзе.

Як відомо, профільний комітет ВР вимагатиме звіту Деканоідзе щодо розслідування загибелі затриманого в Миколаївській області.

В ніч на 24 серпня 2016 року у Кривому Озері на Миколаївщині поліцейські закатували чоловіка при затриманні. Загалом у справі фігурують прізвища шести поліцейських, за інформацією поліції, учасниками інциденут були троє. Їм просять обрати виключний запобіжний захід – арешт без права внесення застави.

У липні в області змінили обласного прокурора Миколаївщини і керівників силових структур через корупційний скандал за участю заступника миколаївського губернатора Миколи Романчука.

Глава Нацполіціі Хатія Деканоідзе пообіцяла покарати усіх винних у вбивстві жителя Кривого Озера Миколаївської області та призначила на посаду начальника поліції Миколаївської області полковника поліції Юрія Мороза.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...