Відлуння кривоозерної справи: Деканоїдзе призначила нового керівника Миколаївської поліції

Виконувати обов'язки начальника ГУНП на Миколаївщині тепер буде Юрій Мороз.

Юрій Мороз. Фото:https://news.pn/

Новим виконувачем обов'язків начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області 25 серпня призначили полковника Юрія Мороза. Про це стало відомо під час брифінгу голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе, передають Патріоти України з посиланням на Преступности.нет.

Хатія Деканоїдзе прибула до Миколаєва в будівлю Головного управління Національної поліції в Миколаївській області. На представленні нового керівника миколаївської поліції були присутні народні депутати від Миколаївщини, глава обласної ради Вікторія Москаленко і т.в.о. голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь, глава миколаївського управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Максим Грицаєнко, прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, голова УСБУ в Миколаївській області Олександр Калінін.

Відзначимо, що в 2005 році Мороз був заступником начальника київського УБОЗу. Його безпосереднім начальником, главою столичного УБОЗу був Валерій Гелетей - екс-міністр оборони України в 2014 році. Зараз Гелетей є главою Управління Держохорони України. У 2005 році начальником київського главку міліції був Віталій Ярема, який в 2014-2015 роках був Генпрокурором України.

Також Юрій Мороз працював в Департаменті з протидії торгівлею людьми. Потім, після Майдану, в лютому 2014 року Мороз був призначений главою міліції міста Києва. У березні 2014 року Мороз пішов з посади. Після цього він поступив в підпорядкування міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...