За законом Савченко: Екс-нардеп Лозінський таки вийде достроково на волю

Однак засуджений не покаявся за вбивство, вважає себе незаконно засудженим та за 6 років не усвідомив свою провину, зазначив зампрокурора.

Віктор Лозинський. Фото:  ЖЖАпеляційний суд Київської області залишив без змін рішення Бориспільського міськрайонного суду про дострокове звільнення з бориспільської колонії екс-народного депутата Віктора Лозінського Відповідне рішення оголосила суддя Раїса Гайдай, передають Патріоти України.

"Суд ухвалив рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області залишити без змін", - оголосила Гайдай. Під час судового засідання заступник прокурора Бориспільської міськрайонної прокуратури Євген Баклагов заявив, що суд першої інстанції необгрунтовано прийшов до висновку, що Лозінський виправився.

"Засуджений Лозінський не покаявся за вбивство, вважає себе незаконно засудженим та за 6 років не усвідомив свою провину", - сказав Баклагов. Представник державного обвинувачення також повідомив, що у звітності в'язниці були знайдені невідповідності в обліку робочих та лікарняних днів засудженого. Зокрема, за одними документами Лозінський перебував на лікуванні, а за іншими в той же час працював.

У червні-2009 Лозінський вбив жителя Кіровоградщини Валерія Олійника на полюванні, заподіявши йому чисельних важких травм за те, що чоловік зайшов у його угіддя. У квітні-2011 Дніпровський суд Києва засудив Лозінського до 15 років в'язниці. Проте пізніше вирок пом'якшили - до 10 років. У лютому-2016 Бориспільський районний суд Київської області вирішив достроково звільнити Лозінського. Проте Київська прокуратура внесла апеляцію на рішення Бориспільського міськрайонного суду.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....