Залишилися лише краватки, шкарпетки і кілька сотень книг: Суд арештував майно міністра Омеляна

Рішення прийняв Солом'янський районний суд Києва.

Володимир Омелян. Фото:BBC.comСуд заарештував майно міністра інфраструктури Володимира Омеляна. Про це повідомила глава прес-служби Мінінфраструктури Марина Томко в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Згідно з непідтвердженою інформацією, закритим рішенням суду арештовано майно В.Омеляна: квартира (60 кв.м.) і машина брата міністра (BMW X5 2015 року випуску - Ред.). У власності Омеляна залишилися лише краватки, шкарпетки і з кілька сотень книг", - написала вона.

Таке рішення прийняв Солом'янський районний суд Києва, уточнила Томко.

Як відомо, 13 вересня, детективи НАБУ повідомили Омеляну про підозру у незаконному збагаченні і декларування недостовірної інформації. Слідство вважає, що міністр з 2000 року отримав 2,17 млн грн законного доходу, тоді як його витрати лише в період з 2008 по весну 2015 року склали не менше 3,45 млн грн. Міністр спростував висунуті проти нього звинувачення і заявив, що на нього тиснуть в НАБУ.

14 вересня Солом'янський райсуд Києва відпустив Омеляна на поруки міністра спорту Ігоря Жданова і депутата від Народного фронту Федора Бендюженка. Разом з тим Омеляна зобов'язали здавати свій закордонний паспорт, після кожної відрядження.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...