"Зелені чоловічки" захопили приміщення селищної ради на Одещині: Працівників утримують в заручниках, поліція не реагує

Є припущення, що переворот організувала депутат Барановська у продовження справи про захоплення 66 земельних ділянок в Затоці.

30 чоловік у військовій формі без розпізнавальних знаків захопили Затоківську селищну раду. Фото: rusjev.net.

У Затоці Одеської області відбулося захоплення будівлі районної адміністрації. У будівлю увірвалися близько 30 осіб у військовій формі без розпізнавальних знаків. Про це розповіла тимчасово виконуюча обов'язки голови селищної ради Наталія Вернигора виданню 048.ua, передають Патріоти України.

Повідомляється, що рано вранці в будівлю поліції, яке знаходиться біля селищної ради, увірвалися близько 30-ти чоловік в балаклавах з помповим зброєю. Потім вони проникли в будівлю селищної ради з чорного ходу.

"У будівлі поліції зламана меблі, все перевернуто. Мною був зроблений дзвінок в поліцію. Поліція на місце прибула, проводять опитування і складають протоколи", - повідомила Вернигора, звинувативши в захопленні місцеву депутата Барановську.

"Будівля знаходиться під контролем прихильників Барановської, готують проведення сесії, на якій будуть забезпечувати присутність Богдана Шевчука, який знаходиться під забороною на спілкування зі свідками у кримінальній справі 66-ти ділянок", - стверджує Вернигора.

За її словами, "відбувається активне нехтування законом і забезпечення подальшого незаконного управління Затокою ОЗУ".

За словами юриста Вадима Семенова, жителі Затоки бояться проходити біля будівлі ради. На даний момент будівля утримується рейдерами.

"За непідтвердженою інформацією, частина співробітників ради, які прийшли на роботу, завели в актовий зал і утримують там. Білгород-Дністровська поліція більше години не реагує. Одеська поліція не реагує. Подзвонив до Києва. Чекаю результату. Дуже схоже на ситуацію в Криму, з зеленими чоловічками ... ", - повідомив Семенов.

Як повідомлялося раніше, за даними Нацполіціі, в Затоці чиновники незаконно роздали землі на мільйони доларів.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...