З'явилися подробиці загибелі путінського пропагандиста в Сирії

Халід аль-Хатиб загинув в результаті удару протитанкової керованої ракети терористів ІДІЛ, а його колега, оператор RT, отримав травми.

В Сирії загинув журналіст RT. Фото: Радио Свобода.

Журналіст RT Халід аль-Хатиб загинув в результаті удару протитанкової керованої ракети терористів ІДІЛ в районі населеного пункту Ес-Сухно. Про це повідомляє НТВ з посиланням на джерело в Міністерстві оборони Сирії, передають Патріоти України.

Під час обстрілу терористів також постраждав оператор RT, але, за інформацією ЗМІ, його життю нічого не загрожує.

Знімальна група потрапила під обстріл під час висвітлення операції сирійської армії проти бойовиків.

Як повідомляли Патріоти України, в Сирії в результаті обстрілу з мінометів загинув російський військовослужбовець, що воював на Донбасі.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...