Знаки. Знамення, застереження! Збіг? Подивимося ... у Всесвіту тонке почуття гумору, - блогер (відео)

Міністерство, яке відповідає за війну, загорілося саме зараз - коли Росія сповідує агресивну, мілітаристську зовнішню політику, займаючись анексіями, гібридними війнами і бомбардуваннями мирних регіонів далекої Сирії.

У Москві загорілася будівля Міноборони. Фото: rodina.news.

"У Москві в будівлі Міністерства оборони Російської Федерації сталася пожежа. Не те, щоб я був одержимий езотеричною теорією "Знаків" та іншими законами метафізики. Але погодьтеся, складно ігнорувати такі знакові [не випадково я підібрав це слово] події, як, наприклад, під час інавгурації Януковича, коли перед ним зачинилися двері до Верховної Ради, або той момент, коли його накрило вінком з траурною стрічкою". Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Едмон Дантес, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тогда это казалось забавным казусом, а по итогу вон оно как вышло. Можете назвать меня фаталистом, но случайности случаются не случайно, в этом я уверен.

И вот теперь, когда Россия исповедует агрессивную, милитаристскую внешнюю политику, промышляя аннексиями, гибридными войнами и бомбардировками мирных регионов далекой Сирии, в этот самый момент воспламенилось Министерство отвечающее за войну.

Совпадение? Посмотрим... у Мироздания тонкое чувство юмора.

P.S. А тут еще и Нагорный Карабах заиграл новыми-старыми красками азербайджанского желания исторической справедливости, и этот факт, я уверен, Кремль не оставит без своего ястребиного внимания".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...