Зняли ставленика з посади: політтехнолог пояснив емоційні заяви Москаля про власну відставку (відео)

Голові Закарпаття дуже не сподобалося звільнення Володимира Колесникова з посади голови обласної митниці.

Геннадій Москаль. Фото:zak.depo.ua

Геннадій Москаль зажадав звільнити його з посади голови Закарпатської ОДА через те, що з посади голови начальника обласної митниці зняли його ставленика Володимира Колесникова. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив політтехнолог Віктор Уколов, інформують Патріоти України.

"Я думаю, що це емоційний ексцес. До кінця дня стала відома інформація, що позавчора (4 травня. - ред.) через митницю пройшов ешелон лісу-кругляка за кордон і це був контрабандний ліс. І за це нібито, я не знаю точно, зняли нинішнього начальника Закарпатської митниці, а це людина близька до Геннадія Москаля", - сказав він.

"Саме ця людина кілька місяців тому зупинила потоки сигаретної контрабанди, а в цей раз зробила помилку. Це не означає, що він пропускав ешелон, але він відповідальний за це як начальник. Очевидно, це викликало дестабілізацію Геннадія Геннадійовича, який відомий своєю емоційністю", - зазначив Уколов.

Виступ Уколова на відео з 5:58 хв.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...