Знову проблеми: Багатостраждальна система е-декларування повноцінно не працює

Що це - чергова спроба відтягнути виконання чинного законодавства корумпованими чиновниками чи нахабна дискредитація України в очах світового співтовариства - питання до правоохоронних органів.

Система е-декларування так і не запрацювала. Скриншот.

Станом на 7 ранку сьогодні, 1 вересня, обіцяна повноцінна робота системи е-декларування так і не розпочалася, хоча за це ратували всі причетні до розроблення і функціонування програми, а також Президент України Петро Порошенко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на на дані користувачів соціальних мереж.

Кнопка "задекларуй" доступна на сайті Національного агентства із запобігання корупції, але браузер не дозволяє перейти до форми декларування, попереджаючи про проблеми з безпекою, через що розпочати декларування на порталі е-декларацій наразі неможливо. Браузер попереджає користувача про можливу спробу крадіжки його персональних даних. Водночас, на частині браузерів вхід до системи – можливий, сайт пропонує подати електронний підпис.

Форма відображення вже внесених електронних декларацій також не працює так, як розраховано. Сайт єдиного реєстру електронних декларацій доступний, але на ньому відсутні декларації, подані в систему раніше. У відповідності до попередніх рішень НАЗК, старі декларації, введені протягом тестового періоду, мали лишитися в системі.

Насправді удвічі вищі? Західна розвідка сумнівається, що Зеленський озвучив реальні втрати ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 9:48

Кількість загиблих військових в Україні зростає з обох сторін. Під час критично важливих битв Росія залучає хвильові атаки з погано підготовленими військовими та зазнає великих втрат, намагаючись захопити українські позиції. "Тактика м'ясорубки" стала ...

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...