8 тис. осіб довелося евакуювати у Москві через повідомлення про загрозу вибуху

21 вересня правоохоронці отримали загалом понад 20 анонімних дзвінків щодо замінування будівель у російській столиці.

У Москві через повідомлення про мінування евакуювали людей з торгівельних центрів. Ілюстрація:Слово і ДілоУ Москві евакуювали близько 8 тисяч осіб із торговельних центрів після анонімних дзвінків про загрозу вибуху. Про це повідомляє агентство ТАСС, передають Патріоти України.

Відзначається, що екстрені служби перевіряють інформацію щодо замінування п'яти торговельних центрів. З приміщень було евакуйовано всіх відвідувачів і співробітників. Вибухотехніки і кінологи проводять заходи щодо виявлення можливих закладених вибухових пристроїв.

За інформацією агентства, 21 вересня правоохоронці отримали загалом понад 20 анонімних дзвінків щодо замінування будівель у російській столиці.

Як відомо, евакуювати людей після анонімних повідомлень про загрозу вибуху почали в РФ ще 11 вересня. Надалі всі повідомлення виявилися хибними.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...